Varukorg

Varukorg (widget)

Text… Här kanske man kan tipsa om man fyller sin varukorg med tillräcklig belopp får man kniv på köpet, etc.

Covid-19 delivery information!
Due to the Covid-19 world situation, please expect longer delivery times than usual outside of Sweden. This is out of our control. Shipping restrictions are constantly changing. Please be patient.

F4z

1 820 SEK

Artikelnummer: F4z

Lam. VG10 stål. Thermorun handtag.

281 i lager

Välj text för din gravyr. Klicka här för mer information om gravyr, typsnitt, placering m.m. Observera att bytesrätt ej gäller på graverade produkter.

Välj ett typsnitt för gravyr

Välj en logo för gravyr. Klicka här för mer information om gravyr, format, placering m.m. Observera att bytesrätt ej gäller på graverade produkter.

(max filstorlek 512 MB) Rensa

Vid styckning av lite större styckdetaljer är det en klar fördel med ett något längre blad, det ger jämnare och snyggare snitt. Denna kniv är helt suverän att filea fisk med – det smala men ganska styva bladet skär med precision rakt igenom en åtta kilos lax i hela dess längd.

F2, F3 och F4 är ett koncept av högkvalitativa knivar avsedda för slakt, styckning och tillvaratagande av fisk. Basen är det välformade, säkra F-skaftet och till det har vi utvecklat tre bladformer som var och ett är anpassade för sitt speciella ändamål. Till skillnad från många andra tillverkare envisas vi med att använda ett riktigt bra eggstål och även om det medför produkter som är fem-tio gånger dyrare menar vi att det är ett riktigt koncept. En billig slaktkniv kännetecknas av dålig skärpevaraktighet samt att den slipas sönder tämligen fort medan en kniv från oss kan användas under decennier. Det ger inte bara en god totalekonomi utan erbjuder också en arbetsglädje och säkerhet i jobbet. Självklart ska den inte bli liggandes efter jakten utan får gärna göra tjänst i köket! Knivarna levereras med en zytel slida. Bäst, enklast och snabbast skärper du dem med ett diamantbryne eller diamantstål, se våra produkter DC4 och D12.

Stål

Hårdhet (HRC)

Egg

Tånge

Skaftmaterial

Slida

Vikt, endast kniv (g)

Bladlängd (mm)

Bladtjocklek (mm)

Totallängd (mm)